I made this widget at MyFlashFetish.com.

Powered By Blogger

sábado, 9 de enero de 2010

O Pozo Murcia faise ca Supercopa

Por desgracia empezó este blog cunha noticia mala para o Lobelle. O Lobelle xogaba onte a final da Supercopa de Vigo 2010 contra o Pozo Murcia. O Lobelle dominou todo o partido, adiantouse cunha xogada e golazo de Rafa no minuto 9, a partir de aí o Lobelle dominou hasta o minuto 22 donde Esquerdinha empetaba para o Pozo Murcia que aínda con ese gol o partido seguiuno dominando o Lobelle.
O Pozo Murcia iba acercandose cada vez mais a nosa porteria que estuvo moi ben protexida polo noso porteiro Carlos Barron que fixo un partido xenial, e sería proclamado mellor xogador do torneo.
No minuto 31 Leitao consigue adiantar de novo ao Lobelle que deixaría o marcador 1-2.
No minuto 39, cando o pabillón de Vigo estaba a cantar a Rianxeira,a falta de 11 segundos do final Kike consigue empatar para o Pozo Murcia e así ir a prórroga a intentar gañar.
A prórroga foi moi disputada donde o Pozo Murcia cometeu un penalti a favor do Lobelle que o fallaría Eka.
Pero por desgracia Vinicius marca o gol decisivo no minuto 43 que o celebra collendo unha bandeira de Brasil prestada por un espectador e animador do Pozo Murcia.
Os xogadores do Lobelle quedaron hundidos pola derrota pero a afición seguía animando porque o Lobello fixera un partidazo.

Duda, técnico do Pozo, quixolle dedicar a victoria ao delegado do equipo Juan Hernández Pedreño.

Aínda así hai que seguir animando a o noso equipo o Lobelle!!