I made this widget at MyFlashFetish.com.

Powered By Blogger

martes, 26 de enero de 2010

Italia quédase fóra do Europeo nos penaltis.

Despois de cinco días sin publicar nada por problemas persoais, volvo con unha noticia bastante sorprendente. A selección italiana perdeu nos penaltis, contra a selección República Checa tras empatar 3-3 no partido.
Os checos, que chegaron a os cuartos de final tras unha milagrosa remontada ante Hungría -ganaron 5-6, con un gol a falta de 19 segundos, cando no minuto 25 perdían 4-0-, fóronse con 2-1 ao descanso. Sin embargo, Slama e Duarte, en propia porta, provocaron unha remontada que truncou Saad facendo o 3-3.

Así chegou a decisiva tanda de penaltis, ya que en este Europeo sólo se xogará prórroga. Entonces, os checos impuxeronse por 3-1 gracias a gran actuación do meta Gercak, que detuvo os lanzamentos de Saad, Bacaro e Nora.

Ahora, os checos, na que será a súa primeira semifinal da historia, esperan ao vencedor do partido de mañan entre España e Rusia (17.30 horas/La Siete).