I made this widget at MyFlashFetish.com.

Powered By Blogger

jueves, 21 de enero de 2010

España, sen problemas

En anteriores partidos a selección española de fútbol sala ganoulle a selección de Holonda con un resultado de 7-1. Agora imos con unha noticia bastante boa para a nosa selección que lle gañou onte, 9-1 a selección de fútbol sala Bielorrusia.
A Roja deixou claro desde o primeiro momento que é o candidato número un a alzarse co trofeo do campeón de Europa. Tras unha primeira parte dubitativa, donde Bielorrusia tuvo as súas ocasions, o porteiro Navoichik foi un auténtico muro, España "púxose as pilas" e os goles caeron pouco a pouco. O descanso o luminoso reflexaba un sorprendente 2-1, pero na segunda metade, Javi Rodríguez e compañía perforaron a portería bielorrusa hasta en sete ocasions.

Javi Rodríguez con un hat-trick, Juanra con un doblete, Kike, Lin, Ortiz y Torras foron os goleadores .