I made this widget at MyFlashFetish.com.

Powered By Blogger

domingo, 14 de febrero de 2010

" Manos arriba esto es un atraco"

"Manos arriba esto es un atraco" foi a frase do encontro entre o Xacobeo Lobelle e o Pozo Murcia. O partido empezou ben para os visitantes pero o Lobelle foise facendo pouco a pouco co dominio do partido.
Nada máis empezar o partido, no minuto 2 mete gol o xogador do Pozo Murcia, Vinicius, que foi un gol que deixaba a afición ca boca aberta, que esta empezara a animar moi forte ao Lobelle.
O partido seguía e o Lobelle iba subindo o nivel do xogo cada vez máis, hasta que despois de 22 minutos sin goles mete David un golazo que fai o empate a favor do Lobelle, pero dalí a dous minutos mete o xogador brasileiro Wilde e pon o marcador 1-2. O Lobelle seguiu xogando tranquilo hasta que no minuto 26 mete o 2-2 o xogador do Lobelle Pola.
E aquí chega o momento (que se podería chamar de moitas cousas) que alporizaría a afición, e decir, NÓS. O que pasou é que tras un tiro de Alemao, a Juanjo escapaselle o balón, que camiña directo hacia a súa portería. Cando o porteiro murciano deteno, o balón xa traspasara por completo a línea de gol. Os árbitros non o concediron e el Fontes do Sar a unísono cantaba aquelo de " MANOS ARRIBA ESTO ES UN ATRACO". E o que pasa é que decíano con moitísima razón.

Bueno eso foi a polémica, aora seguimos co resumo.
Como decía, tras non anotar gol os árbitros, o partido seguía hasta o final, que tuveron que ir a prórroga os dous equipos, donde os xogadores do Lobelle marchaban moi cabreados.

Comeza a prórroga, o partido sigue normal, a afición anima, todo vai ben hasta que, Mauricio, no minuto 41 pon o 2-3 definitivo que lle daba a victoria e a copa a o Pozo Murcia, pero eso sí, ganaron pero injustamente.

Así que, os árbitros García Marín e Gutiérrez Lumbreras merecen un gran aplauso(no mal sentido) por fastidiarlle a copa a o Xacobeo Lobelle.

Aora vamos aos premios, o Pozo recibiu a copa, e o único acertante de ese día foi elixir a Alemao mellor xogador do torneo, ao que lle mando un forte abrazo desde aquí.

Esto é todo! Unha aperta! Aí vos deixo imaxenes!