I made this widget at MyFlashFetish.com.

Powered By Blogger

viernes, 12 de febrero de 2010

Empezamos ben.

Empeza a copa de España de fútbol sala, e como non, o noso Lobelle gaña ao Caja Segovia e clasificase para a seguinte fase.Os nosos gañaron 2-1 con goles de Alemao e Leitao.
O fútbol sala esta vez foi xusto co Lobelle, e a falta de 14 segundos, un sensacional tanto de Leitao daba a os santiagueses o pase as semifinales. Durante os cuarenta minutos, os de Tomás de Dios puxeron máis sobre ao parqué do Fontes do Sar, tendo as mellores ocasions, e coronando ao caixista Cidao como un magnífico porteiro. O partido que abría a Copa de España non defraudou. Dous equipos que loitaron a morte por conseguir o pase as semifinales, un pabellón casi abarrotado e pinceladas de moita clase. Esto promete.
A intensidad foi a nota predominante nos primeiros minutos. A os oito segundos, Lin abría o marcador tras unha sensacional jugada de Mati. O xogador argentino empezou o partido como un moto, e enseguida creou unha ocasión que Lin non desaproveitou. Xerra de agua fría para Lobelle. Os gallegos non se descompoñeron, e comandados por un incansable Pola os de Tomás de Dios comezaron a chegar con peligro. Deste modo chegaban as tablas ao marcador. O mencionado Pola realizaba un bo un para un en banda, o balón chegaballe a Rafael, que con un disparo axustado poñía o 1-1 no luminoso.